Информации:

078 215 551

Кеј 13-ти Ноември 28

Скопје (кај Дрводекор)

intaxi@intaxi.mk

Contact form

Мисијата на Ин Такси Доо е да им обезбеди безбеден, комфорен и пријатен превоз на нашите клиенти.

Информации:

078 215 551

Кеј 13-ти Ноември 28

Скопје (кај Дрводекор)

intaxi@intaxi.mk

Следете не на Фејсбук: